TáncA tánc erő, dinamika, pezsgés! Egy izgalmas élet megtestesítője. Egy olyan életé, melyre mindannyian vágyunk, amikor "igent" mondunk egy férfinak. Azt fejezzük ki ezzel, hogy a tiéd vagyok örökkön-örökké. Érdemes ezt a pillanatot mások számára is emlékezetessé tenni. Az esküvői táncok érzelmeket, történeteket mesélnek el. Kifejezik mindazt a csodát, amit átéltünk, és át fogunk az egybekelés után. Segítek neked felejthetetlenné tenni ezt a napot!

Hozz egy jó zenét, ötletet, elképzelést… és kihozzuk belőle a legtöbbet!

Mikor fordulj hozzám?

Egy esküvői táncot elkészíteni a világ egyik legszebb és leghálásabb feladata. Megtiszteltetésnek érzem, ha engem kérnek fel egy-egy koreográfia megálmodására és betanítására.
Fordulj nyugodtan hozzám, ha ötletre van szükséged, de természetesen akkor is, ha már kész zenéid, elképzeléseid vannak a tánccal kapcsolatban.

Mikor érdemes nekilátni?

Egy koreográfia betanulása nem egyszerű feladat akkor, ha tökéletesen kivitelezett, látványos emléket akarsz teremteni a vendégeknek. Éppen ezért érdemes a felkészülést minimum 3 hónappal az esküvő előtt elkezdeni. Ha semmilyen táncos "múlttal" nem rendelkezel, akkor az 5-6 hónapot ajánlom, mivel ebben az esetben érdemes lerakni az alapokat, majd arra építeni fel a továbbiakat.

Milyen táncokat tanítok?

A klasszikus, a latin és modern stílusokat is egyaránt kedvelem, így szívesen dolgozom bármelyikkel. Legyen szó angol keringőről, salsa táncról, latin táncokról, vagy éppen hip-hop-ról, mindegyikben otthon érzem magam, így akár vegyes koreográfiák összeállítását is vállalom.
Szeretem a különlegességeket, azokat a sorokat, melyek picit többek, mint puszta alaplépések. Valami pluszt, pikantériát, érdekességet mindig viszek a koreográfiákba, hiszen ettől válnak szerethetővé, egyedivé és feledhetetlenné!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése