Személyi edzés
Születésünkkor egyetlen testet kaptunk "ajándékba", így ha nem figyelünk oda rá, könnyen elhasználódik. A modern kor vívmányai automatikusan kényelmessé tesznek bennünket, és sokszor csak akkor vesszük észre, hogy cselekednünk kellene, amikor már megtörtént a baj. Holott sporttal, egészséges életmóddal és egy kis odafigyeléssel könnyedén karban tarthatjuk szervezetünket.

Ahol megtaláltok: Chili Fitness2

Milyen a jó edző?

Egy professzionális edző feladata nagyon összetett. Minden vendég más és más elvárásokkal érkezik, eltérő célokat fogalmaz meg. A szakmai háttér pontosan abban mutatkozik meg, ahogyan a tréner megtervezi azt az utat, ami teljes mértékben személyre szabott, és úgy vezeti rajta végig vendégét, hogy azokat az eszközöket használja fel, amik számára a leghatékonyabbak. Tetszik nem tetszik, ehhez évek tapasztalata és számtalan továbbképzés szükséges. Hiszen hogyan fejlődhetne a vendég, ha az edző sem tesz semmit saját előrehaladásáért. 

Amit nyújtok neked!

Tudatosan megtervezett tréning programot, melyen lépésről-lépésre végigvezetlek. Önálló edzésterveket, melyeket tőlem függetlenül - pluszban - el tudsz végezni. Életmódra, táplálkozásra vonatkozó tanácsokat, amiket betartva jutunk még előrébb. Jó hangulatot, lelkesítést és motivációt még akkor is, ha már úgy érzed, hogy már nem bírod tovább... Mindig mindennél van jobb, szebb, több, értékesebb. Én kihozom belőled a maximumot, de csak akkor, ha 100%-ban odateszed magad!

Mit kell beletenned az edzésbe, hogy fejlődj!

Az tény, hogy az elhatározás az első lépés! De manapság oly könnyen hoznak ilyen-olyan döntéseket emberek, hogy szinte már zavarba ejtő.
Sokkal fontosabb ennél maga a kitartás, amivel végigcsinálod azt, amit elterveztél, még akkor is, ha néha nehéz és úgy érzed, tuti nem fog sikerülni! De fog! Csak nem szabad feladni. A sport pont egy olyan tevékenység, ami minden szinten előre visz. Fizikálisan, szellemileg és lelkileg támogatja a mindennapjaidat. De! Az is tény, hogy ez egy életen át tartó kapcsolat, amit jobb nem megszakítani, mert minden egyes "válás" után egyre nehezebb az újrakezdés. Persze minden csak rajtad múlik!

Foglalj még most időpontot és próbáld ki milyen egy igazán motiváló környezetben és edzővel dolgozni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése