Spinning®


El sem tudod képzelni milyen az igazi spinning érzés, míg végig nem tekersz egy igazán jó órát! Az egyik legmegosztóbb edzésforma, amivel valaha találkoztam. Vagy imádják, vagy utálják... az azonban teljesen biztos, hogy mindenkinek kihívást jelent életkortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül. Éppen ezért zseniális! És ezt még soha senki nem vitatta eddig! Szerelem első tekerésre...

Spinning edzéseimet személyi edzés keretén belül érheted el a Chili Fitness2-ben!

Miért jó a spinning®?

Sokan-sokszor kérdezik tőlem, hogy mi jó abban, ha egy sötét teremben tekerek egy szobabiciklin. Ergo, mire is jó a spinning? Bevallom őszintén, hogy imádom ezt a kérdést. Ha tehetem, semmi mást nem csinálok, minthogy ráültetem a kérdezőt egy spinner-re és pár percben megpróbálom átadni neki azt az érzést, ami semmihez sem fogható.

Ha erre nincs lehetőség, akkor csak egy érvet hozok fel mellette: ez az egyik olyan mozgásforma, ami teljesen kikapcsol a "mindennapokból". Arra az egy órára megszűnik a világ, és megszűnök én is. Nincs agyalás, nincsenek problémák, kitisztul minden, aminek ki kell, hogy jobban és sikeresebben érezzem magam.

És miért jó neked?

A Spinning® program lényegét nagyon sokan félreértelmezik. Ez a sport ugyanis nem arról szól, hogy kiköpd a tüdőd és leszédülj az óra végén a kerékpárról. Éppen az a szép benne, hogy az edzés során - a profilhoz igazodva ugyan - de saját magad szabályozhatod azt, hogy aktuálisan mennyit bírsz, mit szeretnél aznap elérni. A jó óravezetés ugyanolyan jól kiszolgálja azt a vendéget, aki zsírégetésre hajt, mint azt, aki az állóképességét szeretné fejleszteni. Elsősorban mindig a célt kell belőni, aztán hozzáadjuk a megfelelő ellenállást, zenét, motivációt, és már készen is van a tökéletesen személyre szabott edzés program.

A magán spinning® edzéseimen lehetőség van pulzusmérő használatára, mellyel maximálisan kontrollálhatod az adott állapotodat, fejlődésedet, célodat. Tehát? Miért is jó neked ez az óratípus? Mert teljesen személyre szabott, a regenerációtól kezdve, az állóképesség fejlesztésén keresztül, a zsírégetésig minden igényt kiszolgál. Eszméletlen kihívást jelent, és nagyon kellemes kikapcsolódást kínál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése