2012. június 2., szombat

Újra túra

Imádok túrázni, még akkor is, ha nem vagyok az a tipikus túrázó, aki a lehető legtöbb szabadidejét erre fordítja. Mondhatni olyan vagyok ebben, mint egy kocadohányos, ha megkívánom, nekivágok. És azt kell mondjam, ezek az alkalmak esnek a legjobban!

Több szempontból is fogamra való ez a fajta sport, éppen ezért bátran ajánlom mindenkinek! Egyrészt természetben vagyunk, gyönyörű erdőkön-mezőkön-legelőkön visz keresztül az utunk, ami már felér egy extatikus élménnyel.

Aztán ott vannak a barátok, haverok, ismerősök, ismeretlenek, akik örömmel szórakoztatnak bennünket és magukat, feledhetetlen pillanatokat teremtve.

A gyönyörű táj jó lehetőséget teremt kreativitásunk kiélésére: lehet írogatni a hamvas zöld pázsiton heveredve, fotózni a popmás panorámát, pózoló gyíkot, "beállt" barátokat, vagy éppen dallamos zenére ütemesen lépkedve, mintegy teljesítménytúraként végigtáncolni a távot.

Jótékony hatásai mellett is leteszem a voksom, hiszen pulzusmérő órával, kellemes tempóban, meg-megállva tettem meg a 10 km - kávészünet: Csobánka: Szellemi Szatócsbolt: ezt mindenkinek látnia kell!) - 10 km távot, mely rendkívül jó kardioedzésnek bizonyult!

A képek menüpont élethűen mesél utazásunkról, hangulatunkról, és mindarról a csodáról, melynek részesei lehettünk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése