2014. szeptember 15., hétfő

My Brand New Life!


Tudom, kicsit elcsépeltnek tűnik ez a cím, de higgyétek el, kifejez mindent, ami az utóbbi fél évben történt velem. Írhatnám, hogy szánom-bánom, amiért egy nyomorék bejegyzést sem voltam képes közzétenni az utóbbi időben, de annyira pörgött az élet, hogy szerintem meg sem tudtam volna fogalmazni, hogy mi miért történik velem.

Ez persze nem azt jelenti, hogy sodródtam az árral, legalábbis nem úgy, ahogyan általánosságban tehettem volna. Szeretem irányítani az életem, de néha tényleg el kell engedni mindent, hogy új lehetőségek, kapcsolatok szülessenek! Hogy új ember, és tényleg új élet jöhessen létre.

Eszem ágában sincs azzal fárasztani benneteket, hogy mi történt ebben az bő fél évben. Csak a legfontosabbat említeném meg: Közel 10 év küzdés után, végre tényleg azt csinálom, amit szeretek! Főállású edző lettem... egyrészről! Másrészről pedig azt a fajta marketinget és szövegírást csinálom, aminek tényleg értelmét látom: fitness-marketing. Érdekes, nem? Hogy milyen zökkenőmentesen össze tudnak érni a sors kusza szálai, ha az ember kitartóan megy - sokszor sajnos tapos - előre, és elhiszi fejben is, amit érez: hogy én erre születtem!

Tehát... végre edzőként dolgozom! Személyi edzőként, aerobik oktatóként és spinning instruktorként! Őszintén? Még fel sem fogtam szerintem. Az a sok küzdelem önmagammal és másokkal.. még mindig élesen élnek bennem az emlékek. Persze tudom, hogy mindezen keresztül kell esni. Hiszen hogyan értékelném mindazt, ami vagyok, ha csak úgy az ölembe hullottak volna a "hozzávalók". És a durva az, hogy ez tényleg csak a kezdet! De egy olyan út kezdete, ami rajtam múlik!

Sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan mondjak köszönetet mindazoknak, akik támogattak és hittek bennem. És közel sem azokra gondolok, akik néhány odavetett mondattal lerendeztek, miszerint: "Ugyan! Neked úgyis mindig minden sikerül!" Nah ettől konkrétan a falra mászom. Sikerül persze, mert addig megyek, míg el nem érem a célom. De csak nagyon kevesen látnak bele abba, hogy ez a szakma nem éppen egy leányálom. Céltudatosnak, profinak és persze kitartónak kell lenni ahhoz, hogy túléljük a mindennapokat, hiszen ez nem egy alkalmazotti állás, ahol havonta utalják a kis bérünket, amiért vagy megdolgoztunk vagy nem. Úgyhogy könnyű úgy ítélkezni mások felett, hogy fogalmunk sincs, min ment keresztül a másik ahhoz, hogy eljusson odáig, ahol éppen tart!

Szóval köszönet mindenkinek, aki valóban hitt bennem és támogatott! A Chili Fitness2-nek, ahol elindulhattam, tanulhattam/ok és fejlődhetek tovább. Páromnak, barátaimnak és vendégeimnek, akik kitartottak és kitartanak mellettem!

Köszönet érte, hogy új életet kezdhettem!

A blog ezennel új cím alatt... FOLYTATÓDIK! ;)

www.lyndafitness.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése