2015. március 2., hétfő

Fotózás 2015/tél

Előre kijelentem, mindig is kivert a víz attól, ha képet akart valaki készíteni rólam. Mint mindenben, így ebben is elég kritikus vagyok, ezért nem nagyon hittem abban, hogy ez sikerülhet. Arra voltam inkább kíváncsi, hogy röpke 1 hónap alatt sikerül-e olyan "formát" összehoznom, ami fényképezőgép kompatibilis. A végeredményt nyilván a nagyközönség fogja megítélni, én csak annyit mondhatok, hogy egyáltalán nem bántam meg azt, hogy kipróbáltam, milyen is ez a folyamat, mivel jár a diéta, mennyit kell szenvedni a hozzám hasonló testalkatú embereknek ahhoz, hogy pár kiló izom felcsusszanjon rá.

Hát nem egyszerű. Csak nagy vonalakban... helyre kellett pakolnom az étkezésemet, megfelelő rendszerességet és mennyiséget kellett belevinnem ahhoz, hogy a heti 15 kardió óra mellett, amit tartok (spinning, tánc, aerobik) megmaradjon rajtam annyi izom, amennyi elvárható lenne. Igen könnyű fikázni azokat a személyi edzőket, akik izmosak ugyan, de vékonyak és szálkásak. Többször átéltem már ezt a trollkodást. Erre csak azt szoktam válaszolni, hogy megemelem a kis kalapom az előtt, aki ennyi kardió, ilyen testalkat mellett és "cucc" nélkül képes tisztes mennyiségű izom építésére.

Jelzem, nem vagyok testépítő és nem is azért csináltam ezt az egészet, hogy versenyre menjek. De nagyon jó volt azt látni, hogy kellő kitartással, elhatározással és tudatossággal szinte bármi elérhető, amit a forma megenged.

Sport, diéta és kitartás. Nem mondom, hogy egyszerű, és ahogy öregszik az ember talán fizikailag egyre nehezebb. De szerintem éppen a kor hozhatja meg azt a szellemi hátteret, ami megkönnyíti az utat.

Nem akarom és nem is fogom tovább ragozni ezt a témát. :) A tapasztalataimról szívesen mesélek személyesen, keressetek bátran. A képekből ízelítő itt, illetve folyamatosan bővül majd a "portfólió" menüpont alatt.

Köszönet a képekért vendégemnek és fotósomnak... Flachné Asztalos Juditnak!
http://photosbyjudyt.blogspot.huNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése