2015. július 20., hétfő

Dance on the way project



Imádom a fúziókat. Végtelen örömmel tölt el, amikor különböző művészeti ágak fonódnak össze mintegy láthatatlanul, mégis oly csodákat létrehozva, amiket sokszor el sem tudunk képzelni. Nem kell ehhez profizmus... szív kell hozzá, kitartás, fanatizmus és alázat. Ha ez megvan, és adott a pillanat, jöhet a varázs.

Imádok táncolni és oda vagyok a kifejező fotókért. Az egyikhez értek (csöppet) a másikat csak mímelem, de a képekben rejlő szépséghez azért van némi érzékem. Ez sem nem photoshop, sem nem megvilágítás, vagy utómunka kérdése. Hanem hogy képes-e valaki ott és akkor elkapni a táncos legmélyebb pillanatát. Ha igen, akkor egy vállalható kép születik. Ha nem... akkor tanulópénz. :D Mindenre kíváncsi vagyok!

Szóval mivel imádok táncolni, utazni és van egy férjem, aki titokban ugyan, de szeret fényképezni, így arra gondoltunk, hogy létrehozzuk a "Dance on the way" projektet.

Ennek egyetlen értelme van: kifejezni önmagunkat és arra ösztönözni a hasonszőrű kollégákat, hogy csatlakozzanak hozzánk és bátran vállalják fel a bennük rejlő táncost, vagy akár művészt egy-egy kreatív fotó elejéig.

Az erre a célra létrehozott facebook oldal tehát nyilvános. Bárki tölthet fel olyan képet, amit szívesen felvállal és megoszt másokkal.

A lényeg még egyszer mondom, nem az, hogy profi képek vagy mozdulatok szülessenek, hanem hogy átadjunk valamit a jövő nemzedékének abból, amit mi fontosnak tartunk!

És íme a facebook oldal:

https://www.facebook.com/pages/Dance-on-the-way-project/888506334517766

Friss és ropogós, ami remélhetőleg hamar megtelik élettel!

További képek:

http://www.lyndafitness.hu/p/kepekben.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése