2020. június 30., kedd

Nem szponzorált tartalom... körteleves újragondolvaNem, nem azért van a háttérben az a Vegitalos prospektus, mert bármilyen módon szponzorálva lennék általuk. Jelzem még soha senki által nem voltam támogatva... talán el kellene gondolkodnom azon, hogy valamit baromi rosszul csinálok. Hmmm... Talán több csupasz testrészt kellene kiraknom, nem ilyen felesleges tartalmakat, és akkor több esélyem lenne arra hogy felfedezzenek. :) No nem is baj ez, ez vagyok én, szóval mindegy is. (Azért kicsit bánt a dolog. :) :) :)

Na de következzen a lényeg.

A történet egy ismeretlen eredetű gyulladással kezdődött, amivel egyik orvos sem foglalkozott érdemben. Vagyis sehogy sem. Jelzem, ha eddig nem letten volna kiábrándulva kedves "gyógyítóinkból", most ez instant megtörtént. Nem igazán értem mire ez a fene nagy arrogancia meg bunkó hozzáállás a páciensekhez. Azt gondolom, hogy amíg én egy ügyfél vagyok, aki fizet azért a szolgáltatásért, addig legyen mindenki annyira korrekt, mint amennyire én igyekszem az lenni. Itt jegyezném meg, hogy tisztelet azoknak az "elvetemült" szakembernek, akik még mindig az ÜGYFÉL érdekeit nézik a saját zsebük tartalma helyett. (Ha tudtok ilyeneket, jöhet a komment, mert szeretem jó kezekbe adni a saját vendégeimet.)

Szóval egy ilyen kivétellel találkoztunk pár évvel ezelőtt. Gyermekorvos, írisz diagnoszta és homeopata. Persze amikor megemlítettem a háziorvosomnak, hogy ő volt az egyetlen, aki komolyan vette a problémánkat, kiröhögött. Nem viccelek. Majd közölte, hogy a homeopátia egy faszság. Nah jó, nem ezekkel a szavakkal, de a lényeg ez volt.

Szóval ez a "gyenge kvalitásokkal" rendelkező homeopata szakorvos (akit imádok egyébként) detektálta a problémát és sok más dolog mellett tejmentes diétát javasolt. Ami szuperül hangzik, csak nem igazán a pénztárcabarát diéták közé tartozik. (Mondjuk már maga az egészséges életmód sem túl pénztárcabarát. Hadd hulljon a férgese ugyebár.) Kellett tehát valami, amivel egyszerűen, olcsón és gyorsan tudunk növényi alapú dolgokat készíteni, így jött a Vegital gép.

Persze én a nagy szkeptikus elolvastam az egész internetet. Hogy melyik a legjobb masinéria, mikor térül meg az ára, melyik típust, méretet érdemes megvásárolni. Aztán mivel egyetlen ellenérvet sem találtam Snow White ellen (Ez a neve... :) Nálunk minden gépnek neve van. A robotporszívónk pl. Gizi), így megrendeltük. Nem mondom, hogy nem fájt kiadni érte a közel 40.000 Ft-os összeget, viszont az a büdös nagy helyzet, hogy azóta teljes szerelemben élünk így mi hárman.

A poén, hogy nem is én vagyok a legnagyobb rajongója, hanem a férjem.

Úgyhogy reményeim szerint (mert ígérni már nem merek semmit) fogok sok-sok receptet felrakni a Vegital készítőhöz. Olyat is, amit mások már kipróbáltak és én is kísérletezgetem, úgyhogy majd azokat is igyekszem feltöltögetni.

A képen egyébként egy kókuszos körtekrémleves látható. Életem fő műve, pedig csak beledobáltam a hozzávalókat a gépbe. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése