2011. december 23., péntek

Szilvuplé

Lassan egy éve táncolok az Ó utcán és környékén :), de még egyszer nem volt lelkierőm lemenni a Szilvuplé nevű szórakozó objektumba, ahol köztudottan zseniális salsa bulik vannak. A héten eljött az idő... megérett a gondolat és mi is megértünk rá.
A hely nagyszerű és véleményem szerint az oda járó emberek is. Valamilyen szinten ugyanis mindenki a tánc miatt van ott, és már ez hordoz magában egyféle kollektív örömöt. Ha nem is csinálsz mást, csak egy kellemes itókával a kezedben támasztod a falat és nézed, ahogy hullámzik a tömeg a zenére, már megérte lemenni. Persze mindig vannak hölgyek és urak, akik égnek a vágytól, hogy táncolhassanak! És nincs is annál szebb, mint így megismerkedni valakivel. 
A másik fontos dolog, amit észrevettem, hogy abszolút szabadság uralkodik a helyen. Nem kell félned attól, hogy lenéznek, vagy kinevetnek azért, mert esetlegesen még csak most kezdted a "szakmát". Ellenkezőleg. Ez a legmegfelelőbb hely arra, hogy jó táncossá válj! A spontaneitás, a felvállalt hibák, a bátorság, amivel felkérsz valakit, vagy igen mondasz egy felkérésre... nemesít! Ahogy a tánc is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése