2012. március 12., hétfő

Jó emberek, jó helyen

Nincs olyan ember, aki hónapokon keresztül bír pörögni úgy, hogy ne érezze annak káros hatásait. Éppen az egyik kollégám kérdezte a minap, hogy hogyan vagyok képes "ezt" csinálni: munka, kiállítás, edzés, tánc, tanítást stb. Kapásból azt válaszoltam neki, hogy: "Olyan vagyok, mint egy gyerek: csak szaladgálok körbe-körbe-körbe, amíg egyszer csak össze nem esem." 

Ez sajnos tényleg így van. Általában addig tolom a dolgokat, amíg csak a szervezetem bírja, pedig már többen - közte saját magam is - rávilágítottak arra, hogy ez bizony káros! Lehet, a felismerést éppen egy airsoft játékban kapott fájdalmas füllövés okozza, de akkor is hasznos. 

Friss még az élmény és igyekszem feldolgozni, a helyén kezelni ennek mondanivalóját is. Nem egyszerű, az biztos, ellenben az airsoft-ot mindenkinek bátran ajánlom. Valami zseniális élmény! :)

Annak ellenére, hogy imádok pörögni, dolgozni, alkotni... mégis vannak időszakok, amikor olybá tűnik, hogy mindez haszontalan. És ekkor jönnek a "jó emberek jó helyen", és újra felhomályosítanak arról, hogy az életemben lévő döntéseket 100%-ban én hoztam meg. Ennek következtében nem tehetek mást, mint méltósággal viselni azok következményeit, még akkor is, ha sokszor a füllövésnél is fájdalmasabbak. 

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése