2015. augusztus 24., hétfő

Harmincadik születésnapomraNem is olyan régen betöltöttem a harmincat. Sok olyan embert ismerek, akik életében ez az esemény kisebb sokkhatást idézett elő, így ebből tanulva úgy gondoltam, kesergés helyett inkább igyekszem feledhetetlenné tenni ezt a napot.

Körülbelül fél évvel ezelőtt született meg a végső döntés bennem, hogy ismét komoly vizekre evezem a tánc területén. Nah nem leszek profi táncos! Vicces, de erre tényleg azt kell írnom, hogy "öreg vagyok én már ehhez". Alapvetően azonban mégsem ez a fő ok. Sosem akartam igazán! Mindig is tanítani szerettem volna a mozgás ezen formáját  - is. Nem is emlékszem már, mikor ébredt fel bennem ez az igény, de azt tudom, hogy biztosan a 2015-ös évre bontakozott ki.

Azt a bizonyos szülinapot éppen ezért szerettem volna ennek a "bűvkörében" eltölteni. És ehhez meg is találtam a legjobb partnert Lévay Máté fotográfus személyében.

Bizonyosan mindenki élt már át "tökéletes" napokat. Amikor valahogy minden a helyére kerül. Nincsenek sem kérdések, sem kételyek, egyszerűen csak történnek a dolgok a maguk ütemében és valami fantasztikus produktum születik a végén. Nah ilyenre sikeredett az én 30. születésnapom. Az idő, a helyszínek, a társaság, a hangulat... minden a helyén volt. Még az a pohár ücccsi is, amit az Újpesti vasúti híd lábánál tanyázó "Vasmacska" elnevezésű kultikus helyen megittunk mintegy jutalomként, hogy kibírtuk a tűző 40 fokot és a forró síneket. :)

Tudjátok én annak vagyok a híve, hogy időközönként az embernek számot kell vetnie önmagával. Ez nem jó, vagy rossz. Egyszerűen csak szükséges ahhoz, hogy továbblépjünk. Egy ilyen szép kerek szám úgy vélem tökéletes alkalmat teremtett rá. A kérdés számomra mindig ugyanaz. Jó úton járok-e. Van-e értelme, jövője annak, amibe annyi meg annyi energiát belefektetek. Hogyan tovább. Miket kell még megtennem, hogy "szintet ugorjak". Kik a fontosak a számomra... és kik nem aktuálisak már az életemben.

A jó hír az, hogy úgy érzem, a kérdések megválaszolásra kerültek, és haladok tovább azon a munkával, sporttal és rögökkel teli úton, amit választottam.

És a képek:

http://www.lyndafitness.hu/p/kepekben.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése