2016. május 18., szerda

Első közös fotózás



Hogy honnan is jött az öltet? Onnan, ahonnan sosem gondoltam volna. Amikor évekkel ezelőtt úgy döntöttem, hogy az edzői hitvallás mellett teszem le a voksomat, a férjem lelkesen támogatott.

Majd amikor fél fizetéseket költöttem el az újabb és újabb továbbképzésekre... még mindig lelkesen támogatott. (Bár ez jelenleg is tart és csak egyre rosszabb. :))

Sosem hittem, hogy eljön az az idő, amikor majd ő is erre az útra lép. Persze-persze... ez nem személyi edzés, ez jóga! Kérte már ki magának többször... a lényeg mégis ugyanaz. Egy újabb közös terület az életünkben, amiért lehet élni-halni-lelkesedni. De azt hiszem, nem csak engem lepett meg azzal, hogy jóga oktató lett. (És itt emelném ki, mert tőle sosem fogjátok hallani - hamarosan - fitness instruktor (IWI) lesz.)

Szerintem én még mindig nem fogtam fel, hogy ez történt. Ez a legnagyobb dolog a világon. Amikor a saját párod csatlakozik hozzád az élét egy másik területén is. Bár valljuk be őszintén, hogy erre nagyobb volt az esély, mint arra, hogy belőlem lesz informatikus. Nah de ezt hagyjuk is. :)

A fotózásra való felkészülésről majd egy másik bejegyzésben írok, jelenlegi hírem, hogy végre felkerültek a blogra azok a gyöngyszemek, amiket Lévay Máté fotósunknak köszönhetünk, illetve a Púder Bárszínház és Galéria nevű csodás helynek, melyet mindenkinek csak ajánlani tudok. :)

A képeket itt találjátok:

http://www.lyndafitness.hu/p/kepekben.html




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése