2018. augusztus 26., vasárnap

Minden változik
Múltkor rám szólt az egyik vendégem, hogy ne mondogassam már annyit, hogy öregszem, illetve hogy öreg vagyok, mert ez egyáltalán nem igaz. Mosolyogtam rajta, mert az igazság az, hogy alig vártam már, hogy végre ezt mondhassam. Hogy zavar-e a korom? A legkevésbé sem. Én vagyok az az ember, aki nem szeretett fiatal lenni. Ugyanis bármennyire is igyekeztem, dolgoztam, egyetemre jártam, haladtam az utamon, mindig volt valaki, aki ledegradált az életkorom miatt. "Te még fiatal vagy ahhoz, hogy ezt jól csináld, vagy jól lásd". "Mit képzelsz te magadról, majd megtudod, ha annyi idős leszel, mint én."

Nyilván pályakezdőként ezen annyira nem mosolyog az ember. Én nem mosolyogtam. Végtelenül dühös voltam. Nem azért, mert alábecsültek a korom miatt, hanem mert a munkámat degradálták le ezzel. (Amibe egyébként nem nagyon lehetett belekötni a beteges maximalizmusom miatt.) És minden egyes helyen ahol dolgoztam volt egy ilyen megkeseredett "majd meglátod 10 év múlva egyed". "Majd elmúlik neked is ez a fene nagy lelkesedés". "Megtör téged is az élet"... stb. stb.

Nem szeretnék közönséges lenni, mert alapvetően nem ezt a vonalat képviselem, de ezt már nagyon régen szerettem volna megosztani veletek kedves jóakaróim (és ezzel lezárni ezt a korszakomat) BEKAPHATJÁTOK!

Nem 10, 14 év telt el azóta, hogy keresem az utam a felnőtt világban, és hiszem, hogy megtaláltam azt, ami nekem kijelöltetett. 33 éves lettem, és úgy érzem, minden, amit eddig tanultam, amiért küzdöttem összeállt egy teljes egésszé. Ez valami fantasztikus érzés! Az írás, marketing, személyi edzés, coaching kijelölte azt az utat, amerre menni szeretnék a továbbiakban.

Szeptembertől tehát bővül a portfólióm. Life-és business coachinggal is várlak bennetekek.

Ennek tiszteletére készült el a legfrissebb portfólióm. Köszönet érte az egyik legnagyszerűbb fotós vendégemnek, Flachné Asztalos Juditnak. A munkáira itt tudtok ránézni.
http://photosbyjudyt.blogspot.com/
https://www.instagram.com/photosbyjudyt/

És akkor jöjjenek az én hivatkozásaim...

A legújabb képeket itt találjátok:
http://www.lyndafitness.hu/p/kepekben.html

Az új (folyamatosan alakuló) weboldalam:
http://www.ulveczki.com/  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése