2012. október 16., kedd

A nagy visszatérés

Kezdhetném azzal, hogy: úgy szégyellem magam, hogy eddig hanyagoltam hőn szeretett blogomat. De azt hiszem mégsem ez a megfelelő kezdés, minthogy ez sem nem a szánakozás, sem nem az önmarcangolás időszaka. Rengeteg csodás dolog történt az elmúlt hetekben, nagyon intenzív volt az előző időszakom, de erről szépen lassan be fogok számolni.

A jó kezdés tehát: egy barátnőm szerint 2012 végén "dimenzióváltás" lesz. Ez elsőre elég mosolyogtató hír lehet, ellenben ha figyeltek a jelekre, rájöhettek, hogy talán van benne valami. Az élet hullámhegy és völgy és így tovább... de vannak ettől teljesen eltérő időszakok. Amikor valahogy sűrűbben és intenzívebben érkeznek a figyelmeztetések - rossz hírek, sérülések, kritikák, balesetek. Persze ezt tulajdoníthatjuk a véletlennek is. De aki ismer, az tudja, hogy ezt úgysem fogom megtenni.

Ez tehát - számomra mindenképpen - a nagy átértékelések időszaka. Mi a fontos, és mi kevésbé az. Mik a prioritások. Merre tart a magánéletem, szakmai karrierem. Mik azok az elvek, amikhez ragaszkodnom kell és miket kell átértékelnem.

Némi inspiráció a továbbiakban minden keresőnek!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése